Scroll to Content

EXCELLENCE
– THE RESULT OF ALWAYS STRIVING TO BE BETTER

The Rinomato Group of Companies is a leader in identifying, developing and providing products and services that offer enduring value for the company’s customers, employees, partners and investors. RGC’s extensive and diversified portfolio of business units touches upon the many ways people live and work, relax and outperform the competition.

HET CREËREN VAN UITMUNTENDHEID

De Rinomato Group of Companies (RGC) loopt voorop bij het initiëren, ontwikkelen en leveren van producten en diensten die van blijvende waarde zijn voor de klanten, medewerkers en partners van bedrijven RGC's uitgebreide en gediversifieerde investeringsportefeuille reflecteert de vele manieren waarop mensen leven, werken en concurrenten overtreffen.

Zestig jaar succesvol

Rinomato, wat 'gerenommeerd' betekent in het Italiaans, staat bekend om de toewijding van de familie om op alle mogelijke manieren uitmuntend te zijn. Het rentmeesterschap van drie generaties in het familiebedrijf heeft ertoe geleid dat RGC een succesvolle formule kon ontwikkelen voor het laten groeien van merken die werkelijk het verschil maken.

Visie

Er staat ons een vriendelijkere, betere wereld voor ogen. Het is onze visie om, met behulp van de oplossingen die we ontwikkelen, het klantvertrouwen tot een tweede natuur te maken. Het merk RGC roept vertrouwen op bij toekomstige generaties.

Missie

Het is onze missie om het hele traject van de klant lonend en winstgevend te maken door de producten en diensten die de klant wenst van een uitzonderlijke kwaliteit en waarde te laten zijn.