DUTCH RGC_white logo ENVIRONMENTAL

Excellentie in milieubeheer

Klimaatverandering vormt de grootste wereldwijde gezondheidsbedreiging van de eenentwintigste eeuw. Het biedt ook een kans om nieuwe oplossingen die de bedrijfsgroei stimuleren verder te innoveren terwijl tegelijkertijd het juiste wordt gedaan voor toekomstige generaties.

Bebossing

We zijn er trots op om samen te werken met Tree Canada, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het groener maken van het land. Voor elk huis dat via een RGC-partner wordt gekocht, wordt ter ere van de koper een boom geplant. Bezoek Tree Canada voor meer informatie.

TCLogos_White Logo

DUURZAME HUISVESTING

Het doel van de Sustainable Housing Foundation is om voorop te lopen in het definiëren van duurzaamheid voor hoogwaardige, koolstofarme woningen. De organisatie helpt belanghebbenden en branchegenoten in de woningbouw om weloverwogen beslissingen te nemen over huisvestingstechnologieën en een actieplan op te stellen voor de reis naar een duurzame toekomst.

Sustainable Housing Foundation_white logo

ECO-VRIENDELIJKE ONLINE WINKEL

Our Kind Company is een B2C e-tailer die gespecialiseerd is in milieuvriendelijke producten voor thuis. Het doel van het bedrijf is om de verschuiving naar milieubewuste producten te leiden, zodat consumenten overal ter wereld kunnen deelnemen aan het cultiveren van een gezonde en duurzame planeet. Bezoek Our Kind Company voor meer informatie.

OUR KIND COMPANY_Logo White (1)