DUTCH RGC_white logo TECHNOLOGY

Uitmuntendheid in een uitdagende transformatie

RGC Technology streeft naar toekomstige winstgevendheid voor de groep. We zijn gefocust op het investeren in baanbrekende technologieën die leiden tot slimmere manieren om zaken te doen, en die nieuwe groeiperioden en platforms mogelijk maken waarmee bedrijven de concurrentieslag kunnen winnen.

TECHNISCHE HULP

Cybershield ondersteunt het MKB met state-of-art technologische oplossingen. De beheerde IT-services van het bedrijf omvatten geavanceerde cyberbeveiligingsprotocollen en betrouwbare ondersteuning. Bezoek Cybershield voor meer informatie.

CYBERSHIELD_LOGO-White

Fintech

RGC is een belanghebbende in Epiphany SRI, een Europees fintech-bedrijf dat software ontwikkelt die is geoptimaliseerd om de industrie en de maatschappij in deze tijd van veranderingen behulpzaam te zijn met verbeteringen. Het open digitale bankplatform van het bedrijf helpt financiële organisaties relevant te blijven in het hedendaagse door technologie voortgestuwde bedrijfsklimaat. Bezoek Epiphany voor meer informatie.

fintech

DIGITALE HANDEL

Trade X is een wereldwijd B2B automotive handelsplatform dat een veiligere, snellere en efficiëntere handelservaring biedt. Het platform vereenvoudigt de complexiteit van wereldhandel door de kracht van technologie. De visie van het bedrijf is om het toekomstige besturingssysteem voor grensoverschrijdende handel te ontwikkelen. Bezoek Trade X voor meer informatie.

X Logo_White (1)