DUTCH RGC_white logo CONSTRUCTION

Excellentie in gemeenschapsvorming

RGC werkt met bouwbedrijven uit het hele spectrum van de vermogensontwikkeling; van acquisitie, planning en ontwerp tot bouw, verkoop en marketing. De divisie heeft een reputatie opgebouwd door te luisteren naar de behoeften van hun klanten, medewerkers en de gemeenschap, en door op deze input te reageren op een manier die positieve resultaten oplevert voor alle belanghebbenden.

Onderaanneming

Aanbesteding interieur & exterieur assemblagesystemen

Al zestig jaar pioniert Torino Drywall in de gipsplatenindustrie; nu is zij een van de grootste commerciële/ industriële/ residentiële gipsplatenbedrijven in Noord-Amerika. Bezoek Torino Drywall voor meer informatie.

torino-drywall

BOUWMANAGEMENT

LAAGBOUW-

Country Homes bouwt al meer dan vijftig jaar gemeenschappen in heel Zuid-Ontario. Het bedrijf wordt telkens door Tarion geroemd voor zijn uitstekende service. Bezoek Country Homes voor meer informatie.

KakaoTalk_Photo_2023-10-03-16-07-10

MIDDENBOUW- & HOOGBOUWWONINGEN

Rinomato Construction neemt meer dan vijftig jaar ervaring en een sterk samenwerkingsproces mee in elk project. Het bedrijf gelooft in gezamenlijk werken met alle belanghebbenden om woningen met meerdere verdiepingen te ontwikkelen die succes garanderen. Bezoek Rinomato Construction voor meer informatie.

RINOMATO-CONSTRUCTION_WHITE_Logo

INDUSTRIEEL, COMMERCIEEL & INSTITUTIONEEL (ICI)

Rinomato Construction heeft samenwerkingsverbanden opgezet met ICI-bouwbureaus die erkend zijn in de top van hun domein. Door de gedeelde waarden van het bedrijf op het gebied van professionaliteit en vakmanschap zet Rinomato Construction zich in voor het ontwikkelen van levendige werkplekken die bijdragen aan een beter welzijn van de gemeenschap. Bezoek Rinomato Construction voor meer informatie.

RINOMATO-CONSTRUCTION_WHITE_Logo

Mechanisch

Elements Mechanical Group is de GTA's geprefereerde geïntegreerde leverancier van HVAC-, sanitair- en plaatwerkoplossingen voor de ICI-bouwsector. Bezoek Elements Mechanical Group voor meer informatie.

ELEMENTS_LOGO_Vert white

BOUWVOORZIENING

HOUTEN PLASTIC COMPOSIETEN

NewTechWood is gespecialiseerd in geavanceerde houtcomposiettechnologieën en -producten. De UltraShield®-productlijn van NewTechWood wordt beschouwd als de meest duurzame, aantrekkelijke, lichtbestendige en krasvaste composiet terrasplanken in de branche. Bezoek NewTechWood voor meer informatie.

newtechwood_logo