DUTCH RGC_white logo MEDICAL

Excelleren in het sterker maken van gemeenschappen

We zijn toegewijd aan het helpen van patiënten door toonaangevende oplossingen te ontwikkelen die mensen beter kunnen maken en zelfs levens kunnen redden. Ons gezondheidsportfolio biedt onderzoekers, artsen en patiënten toegang tot de middelen die nodig zijn om zorg van uitzonderlijke kwaliteit te leveren.

Patiëntenzorg

Bloor Walk-in Clinic biedt medische zorg aan patiënten die geen huisarts hebben, of er wel een hebben maar hem niet kunnen bereiken. De aangeboden diensten omvatten algemene gezinszorg, diagnostische tests en gezondheidsoplossingen voor vrouwen. Bezoek Bloor Walk-in Clinic voor meer informatie.

bloor walk in medical

Apotheek

Cosmo Pharmacy is eenvoudig te vinden in het complex 3101 Bloor Medical Center en biedt nieuwe en herhaalrecepten voor lokale gemeenschap en bezoekers van het medische centrum. Bezoek Cosmo Pharmacy voor meer informatie.

cosmo-pharmacy

DIAGNOSTISCHE BEELDVORMING

Akumin is een toonaangevende leverancier van vrijstaande, vaste poliklinische diagnostische beeldvormingsdiensten in de Verenigde Staten, met een netwerk van meer dan 125 locaties. Diensten omvatten MRI, CT, positronemissietomografie (PET), echografie, diagnostische radiologie (röntgenfoto), mammografie en andere interventieprocedures. Bezoek Akumin voor meer informatie.

AKUMIN_Logo

PERSOONLIJKE WELLNESS

Modo Yoga Etobicoke is een hete yogastudio geleid door een oprechte liefde voor yoga en een toewijding aan het creëren van een duurzamere wereld. De studio verwelkomt alle lichamen en capaciteiten, van beginners tot ervaren studenten. Bezoek Modo Yoga Etobicoke voor meer informatie.

modoyoga-e

Medische binnenruimte

We bieden momenteel deskundig advies over de zich ontwikkelende medische binnenruimten van vandaag. Vul ons contactformulier in voor meer informatie.