DUTCH RGC_white logo REAL ESTATE

Uitmuntendheid in marktinzicht

Onze internationale vastgoedportefeuille is gediversifieerd over een breed spectrum van regio's, sectoren en activaklassen. Verregaande expertise in het verwerven van grond en de ontwikkeling van gemeenschappen stelt ons in staat om kansen vast te stellen en uitzonderlijke resultaten voor onze partners te behalen onder elke denkbare economische omstandigheid.

Grondbezit

Een gediversifieerde portefeuille met onder anderen terreinen voor residentieel, commercieel, industrieel, ecologisch en agrarisch gebruik. RGC onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor joint ventures; vul ons contactformulier in voor meer informatie.

Vastgoedbeheer

Onze partners hebben meer dan een miljoen vierkante voet (honderdduizend vierkante meter) commerciële, residentiële, retail-, industriële en institutionele terreinen in eigendom. Bezoek Tonlu Properties voor meer informatie.

TONLU PROPERTIES_Final Logo WHITE (1)

COMMERCIEEL LAND

Bayview Point Commercial Center is een groep onderhouden percelen bestemd voor General Industrial (GI). De woning is gelegen in het hart van Barrie bij Highway 400. Er zijn kavels beschikbaar vanaf 0,5 hectare en inclusief buitenopslag. Makelaars beschermd. Bezoek Bayview Point voor meer informatie.

BAYVIEW POINT COMMERCIAL CENTRE_LOGO_White